Tillbehör


Informationssidor om olika sorters tillbehör till stickmaskiner, vad passar till vad och hur många tillbehör FINNS det egentligen?

 

LC2 / LC580 Spetssläde med denna släde kan du sticka både enkel och avancerad spets.

YC6 Automatisk färgväxlare  Byt snabbt garnfärg genom att trycka på en knapp. Den rymmer 4 färger som träs i varsin garnstång. Tryck på knappen håller den färg du vill använda och släden plockar upp när du passerar över bädden. Den kan användas på både enkelbädds- och dubbelbäddsmaskiner(resårtillsats) genom att skifta avstrykarplattan. Du kan också ställa in den här växlaren att automatiskt växla mellan 2-3 färger.

AG24 Intarsiasläde(SK280/840) /AG11 Intarsiasläde(LK150)Intarsia stickning ger dig möjlighet att skapa stora mönster utan långa flotteringar på baksidan av stickningen. Med intarsiastickning kan man göra stora motiv, blockmönster och annat spännande. Du kan använda så många färger du vill på samma varv. Genom att manuellt lägga garnerna över de nålar som du vill sticka i den färgen och föra släden över bädden stickas alla maskor på samma gång. Till Silver Reed 840 fanns en elektronisk intarsiasläde AG50 som kopplas ihop med DesignaKnit och gör det lite enklare.

KR21 Stickledare Den kan du använda symönster som grund och överföra dem till stickmaskinen. Du följer helt enkelt raderna som om du använde en sax för att klippa ut tyg. Den visar när du ska öka och minska för att forma plagget under stickningen.