Screen Link


Med Screen Link och DesignaKnit får du en avancerad stickledare med instruktioner varv för varv och ljudsignaler vid interaktiv stickning även med icke-elektroniska maskiner. Den kan dock inte ladda ner mönster till stickmaskinen utan används endast som stickledare.

Med hjälp av DesignaKnit 7 eller 8 kan du enkelt överföra dina ytmönster till en stickmaskin som tar hålkort eller mönsterark genom utskrift av mallar som matchar den speciella maskinen. Dessa exakta utskriftsmallar kan användas som en guide för hålkort, eller kan kalkeras över när du ritar mönsterark. Välj din modell av stickmaskin i programmet och gå sen till Print i Arkivmenyn. Lägg mallen över ditt hålkort eller mönsterark och rita av. Välj modell integrerad med ytmönster så kan du använda Screen Link för att se ditt mönster på skärmen när du stickar interaktivt.

Dessa kablar kan också användas för manuella maskiner, och som ett billigare alternativ till våra speciella modellkablar för elektroniska maskiner. En ScreenLink kan användas till ALLA dina maskiner.

Knit Link Platta
knitlink-platform
Silver Reed SK360, SK370, SK700 och LK150 med stickledare och Passap/Pfaff Duo behöver en extra hållare på garnmasten. Detta beror på att det inte finns någon lämplig plats på maskinen för att placera Screen Links magnetavkännare och det måste i stället fästat liten platta på garnmasten. Går det fästa magnetarmen med hjälp av kardborreband så brukar även det fungera.

USB eller seriell
Screen Link finns med USB-anslutning eller den äldre 9-poliga seriella anslutningen. Om du har en seriell kabel och vill använda den med en modern dator som saknar seriellport så kan du använda SoftBytes USB-konverter.

Direktlänk till drivrutin med USB-kabel

Länk till engelsk manual för installation
USB Screen Link

 

fraga

Fel på sidan? Skicka ett mail till mig…