DesignaKnit FAQ


Min dator har redan Windows 8 eller 10 men DesignaKnit 8 går inte att öppna:

Om DK 8 inte går att öppna med Windows 8 eller 10, starta Windows och uppdatera med länken nedan innan du öppnar programmet.

Jag vill uppgradera min dator med DK 8 installerat från Windows 8  till Windows 10:

Uppdatera DK 8 på normalt sätt via hjälpmenyn i programmet. Alternativt kan du avsluta programmet och uppdatera med länken nedan. Denna uppdatering kan genomföras antingen före eller efter uppgraderingen av Windows.

Jag vill uppgradera min dator med DK 8 installerat från Windows XP, Vista eller Windows 7 till Windows 10:

Gå till DK8 ”Hjälp/Om” och se vilken version du har. Om det står A i slutet kan du uppdatera programmet på vanligt sätt från hjälpmenyn, antingen före eller efter uppgradering av Windows. Om inte bokstaven A finns med, stäng ner DesignaKnit och uppdatera med länken nedan innan du sedan uppgraderar Windows.

Jag vill installera DK 8 på en dator som redan har Windows 8 eller 10:

Om din version av DK 8 är tidigare än november 2012 kan du installera från CD-skivan, men sedan måste du uppdatera DesignaKnit innan du försöker starta det genom att använda länken nedan. Om CD-skivan är nyare är det ändå en bra idé att uppdatera DesignaKnit efter installationen men det spelar ingen roll om det sker före eller efter uppgraderingen av Windows.

Efter att ha gjort den här uppdateringen kan DesignaKnit begära en ny aktiveringskod. Kontakta Olax för att få en ny kod. I väntan på den kommer du att kunna öppna programmet om CD-skivan sitter i.

Skärmklipp

 

fraga

Fel på sidan? Skicka ett mail till mig…